SuperGirl
Wednesday, June 6, 2012 5:25 PM | 0 comments


Hye ! sehat ? dah makan ? dah tido ? dah mandi ? harhar , bnyk tnye pulakk . .kesahh ? harhar . 0kayy , hari ni just posting pasal benda yg selalu sngt ain bace bilaa tengah hidup single . heeeeeeeeeee >.< 123 GO !

1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya apabila kita bertemu jodoh yang sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.

2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat menjadi penilai yang baik.

3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yang sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.

4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.

5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...

6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yangg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yang tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.

7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita jadi MANUSIA YANG HEBAT JIWANYA.

8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YANG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.

9. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YANG TAK SELAMANYA KEKAL.

Wahai sahabat yang kecewa,menderita dan sengsara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita makin sampai ke penghujungnya.

Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNYA, dan meninggalkan laranganNYA..

PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA.Benda ni lah yang akan ain baca bile tengah single . .serious , bace je benda ni . air mata ain WAJIB mengalir . then ckap dlam hati taknak kapel dah , tapi kapel jugakk . .harhar , bila clash . ain baca benda niee  . then ckap sorang sorang . .maybe "DIA" bukan orang yg the best untok ain . ayat tuu laa yang selalu ain ckap bile dah clash . .kayy , the end for the posting . .sampai sini jee laa kayy . .harhar . bye blogging >.<                                                                                       Lots of love
                                                                                        Ain Nazzira >.<


OLD | NEW