SuperGirl
*no tittle*
Thursday, June 21, 2012 12:35 AM | 0 comments

Hey ! kay , hari ni story aku sedih sikeeettt BAGI AKU :D . sumpah aku nak nanges blek sk0la tadi . zul , kau takde perasaan ke doe ? sumpah aku sakit hati gile ! waktu aku nak turun tangga ,  kau merajuk dgn aku KODDD rasanya , then kau naik tngge blekk , aku turun jee tngge tuu . .then bile aku dkat tepi jalan tuuu , aku nmpk kau dgn ***** turun tngge sesama  . . puffffttttt ! memey the best of the year laa kau kan . . aku kau tinggal kan sorang sorang :( , then bile lintas jalan tuu .. aku nmpk kau dh lintas dgn akk tuu dulu . .aku kau tinggalkan . .rasa nak ngges , nak jerit , nak mintak break dgn kau pun ade jugakk , tapi tak kesampaian . .then bile aku jalan dgn farah , kau dgn akk tuu jalan dekatt depan aku . .kau tahu ! ? aku pandang je kau dgn akk tuu.. aku rasa nak nnges gile worhh waktu tuu . .kau tinggalkan aku jalan sorangsorang , yang kau bukan kemain lagi jalan dgn akk tuu . .ape kau pike aku ni kucing ke weyhh , kau tinggalkan aku jalan sorangsorang  . btw , CONGRATE sebab kau dah dapat buat aku nnges dr k0l 7:15 untill 9 . tahniah tauu weyhh . .kalau boleh , kau buat dekatt aku bnyk kali tauu .. buknnye sekali jee aku penah nnges pasal kau , dah bnyk kali weyh , banyak kali gile ! , tapi aku still saba jee dgn kau . aku malas nak gado dgn kau . .that's why aku saba jee dgn kau . .
kau takpenah carring pasal aku kan ? langsong tak penah ! , sumpah aku terasa gilee laaaa ! . wktu aku demam dekatt sk0la ritu , kau lalu sebelah aku , then kau pandang aku . tapi kau buat bodoh jee , aku dh nnges gilee waktu tu . .kau lalu bole usha aku centu jee . .sentapppp ng0k aku dgn kau nie . .kenapa kan weyh , kau tak boleh nak jdy mcam ex aku ? yg carring pasal aku . kenapa weyh ? waktu aku kapel dgn luqman , aku cakap yg aku demam pun dye dah risau kan aku . then waktu aku cakap yg aku nak kne operate tu , lagi laa dye . tapi kau ? waktuu aku cakap yg aku nak kne operate tuu dekaatt kau , kau cume cakap "ouh" , terasa gilee weyhh aku . aku matimati pike yg kau akan risau kan aku ke , apeke . nie tak ! , kau cume jawab ouh jee . aku terasa gile weyhh . .kau takpenah carring dekatt aku mcamne carring luqman dekatt aku . kenapa kau takboleh nak jadi mcam luqman .. aku bukannye nak suro kau ik0t perangai luqman tuu , just aku nak perhatian jee dr kau . .tu jee . susah ke weyh ? susah ke ? aku rasa takkot . sorry kalau aku sebut nme luqman , tapi kenyataan weyhh . .aku just cakap jee . if kau buat aku sakit hati lagi weyhh , sorry ,  BREAK akan kluar dr mulot aku . sorry if aku cakap perkataan tuu . .for what aku nak kapel dgn kauu . .sedangkan kau pun langsong tak amekk port pasal aku . .PLEASE ! jgn penah cakap dekattt aku yg kau just game aku . please jangan  .. aku taknak lagi benda tuu jadi dekatt aku lagi . aku taknak . .sebabnya aku dh penah rasa kene game dgn laki . peritt weyh , peritt gileee . .please jangan. .aku hope gilee perkataan GAME takkan kluar dr mulot kauu . .aku tau kau boleh kan ? please try weyhh . .jgn penah sakitkan hati aku lagi weyhh . .please jangan . .aku tahu kau baik , kau pandai . .please ubah sikap kau . .jgn penah sakitkan hati aku lagi MUHAMMAD ZULKARNAIN BIN SOFIAN . tau tau tau :D


                                                                                          Lots Of Love
                                                                                          Ain Nazzira . 

OLD | NEW