SuperGirl
Tuesday, September 25, 2012 11:03 PM | 0 comments

Hye !*fuhh fuhh* , tiup habuk :D now , nak cite about Nurul Haida Bt Mat Rasip . Girls yg dekatt atas niehh :D  . kay , pagi tadi aku IM dgn dye , then dye ade bg linkk dekatt aku . aku bce sumenye . kau pun ade cakap yg aku ade kutuk kau rite ?now , aku jujur . memang aku ade kutuk kau weyhh , MEMANG . cosz , aku igt selama nieh kau pun ade kutuk aku weyhh . .then , petang tadi dekat sch , aku mintakk maaf dekat kau rite ? weyh ! aku jujur mintak maaf dgn kau , jujur sesangat . .then , syafiqah ckap dekatt aku , yg kau cite everything dekatt dye . then kau ade cakap yg kau sayang aku , nia and auni gile2 . .kay,  time dye cakap mcm tuu air mata aku keluar .. aku bukannye nak menunjuk baik or ape2 , but . aku just rase menyesal yg ter amat sangat cosz dah kutuk or tuduh kau yg bukan2 . maybe bg kau , aku sje jee keluar kan air mata cosz nak mintak simpati or ape2 jee . .SUMPAH weyh ! aku rase menyesal yg teramat sangat . that's why aku takpenah stop mintak maaf dekatt kau . aku ikhlas kawan dengan kau .. SUMPAH ! DEMI ALLAH ! aku ikhlas .maybe now kau tkboleh maafkan aku kan ? yeah , aku paham sesangat . if kalau aku ade dekatt position kau , aku akan buwat benda yg sama . bukannye senang kita nak memaafkan someone yg dah kutuk kita blakang2 , lagi2 friend yg kita dah kenal lama kan ? yeah , aku paham . waktu solat asar tadi , aku tak khusyuk nak solat , sbb ape ? sebabnye , aku rase menyesal yang teramat sangat cosz dah kutuk kau  . tapi aku takde niat langsung nak kutuk kau weyh . seriously . (aku sayang kau padu padu) aku tak penah tipu dengan ayat nie weyhh . .aku sayang kau gile !mana taknye kan ? aku kenal kau dah lame weyh , dari years 2 untill form 1 nieh . dah 6 tahun . begitu jugaa dengan kau kan ? mesti kau sakit hati cosz kawan yg selama nie kau sanjung gile babi kutuk2 kau kan ? S O R R Y . sape yg tak sentapp kan kalau close friend kutuk kawan sendiri . if kalau kau nak maki aku sekalipun aku tak kesahh weyh , asalkan kau maafkan aku . tuu je . tapi aku tahu berat for you to forgive me rite ? but ! , aku ain nazzira binti kamaruzzaman , never stop said sorry to you . aku akan tunggu jee selama mana kau boleh maafkan aku . seriously , takpenah terlintas dekat otakk aku for stop to be friends . takpenah ! kau harus tahu benda tuu . .maybe kau nak stop to be friend , tapi bagi aku tidakk .


weyh ! aku nak mcam pictures dekatt atas niehh balek :( gelak sesama , if ade masalah , kita share sesama , and everything . .agak2 bile jadi balek ? maybe dah takkan berlaku untuk selamanya rite ? NURUL HAIDA BINTI MAT RASIP . thnx cosz dah pernah hadir dalam hidup aku , buwat aku gelak , lap air mata aku bile aku nnges , ambil berat pasal aku and everything . thnx weyh , thnx sesangat . i'm very  appreciate that . thnx again . AKU SAYANG KAU UNTILL DIE , aku tak tipu . aku jujur . maybe bg kau fake , but aku ikhlas cakap benda niehh . tenkiuee DARLA's .








OLD | NEW