SuperGirl
HATE YOU PLUS PLUS -..-
Monday, October 15, 2012 3:30 PM | 0 comments

hye ! now nak storyy pasal NURUL HAIDA BINTI MAT RASIP . kenal dia ? aku tak kenal budak ni-..- serious , aku bengang je baca kau punya blog pasal newbie FRIENDS kau tuu , hah ? siapaaa ? hasya ? shazlin ? farisha ? Rahayu ? pegi pegi . tak kisah . kau nak aku , auni , sha je yg nak kena jaga perasaan kau bagai , tp kau ? ada jaga perasaan kitorang ? ada ke doe ? mehh sini  aku nak tepek sikit apa yg kau tulis pasal kawan yg kau agungkan tuu . 

hah , besarkan pictures tuu , biar jelas ternyata sikit kan :3 . 
what ? kau ckap , kawan dengan dorang lagi berguna drpd kawan dengan kitorang ? means , selama ni kita kawan takda guna pape lah kan ? wow ! so amazing :D cantikk gila ayat kau ! kalau dh takguna kita kawan , buat apa nak terus kawan kan ? kan kau dh ckap takda gunaa :D , takperlu dah nak go on kan friends kita ni dah. terpesong ? anenenenen , omeyy jee kan ? terpesong weyh ? terpesong ? begitu katanya yg kitorang terpesong ?ayat biar cantik sikit kak :)karang kaki smpai kang;) . sakai k sakai . kitorang memang ada kutuk kutuk kau , tapi aku rasa takdalah smpai ckap kawan dengan kau takda guna , now kau yg melebih . sejahat jahat aku pun , takda smpai mcam ni , melainkan kau ;)serious weyh , kau rasa sakit hatikan bila tahu yg kitorang ada kutuk kutuk kau ? sakitkan ? mcam tu juga laa yg aku rasa sekarang . tapi kau lagi teruk aku rasa-..- kawan dengan budak yg kau agung agungkan tuu lagi best kan ? dorang kan ambil berat pasal kau , tak macam kitorang , sakai kan kan ? woi ! kalau kitorang tanya apa apa dekat kau , kau ada jawab jujur ke ? ada ? waktu kau couple dengan amin ? kau ckap yg kau fake jee , tup tup tahu yg kau couple dengan dia . eh , lupaaa . .kau kan ada kawan baru , mestilah suma benda pasal kau nak kena bg tahu kawan baru kau tuu kan , kitorang siapa jee ? ludah bagi kau jee . takda apa yg berguna punn . serious weyh , aku rasa menyesal gila nangis depan kau smpai mata lebam bagai , sebab ? sebab nak kau maafkan aku , tapi now ! aku dah tak kisah . maafkan ke takk kee , dah tak peduli . takda kau pun , aku boleh hidup lah ! tak mati pun aku kalau takda kau as friend aku . tak batak k TAK BATAK ! hope bahagia laahhh dengan kawan yg kau agung agung kan sangat tuu kan . bahagia tau ! kalau susah cari dorang , kitorang kau ignore kan jee . 

hahaha !again :D largekan auww . baru terbukti sikit :) atas tuu yg atas tuu , dia perli aku , ohmaiiii . .kerek siall kauu.apa nak cakap yg kau hot lah friendlist ramai ramai ?errghh-..- btw , fb aku now kau yg buatkan . nak balik ? AMEKKKKKKKKKK !
yg second tuu , haha . maafkan ? siapa ? kitorang ? haaa ? apaaa ? tak dengarlah ! ? kuat sikit . maafkan kitorang ? siapa ? aku ?haha , aku dah tak memerlukan maaf kau lagi :D . dah tak heran laa . yeah , memang masa ritu aku heran , now ? sudah tidakk :)lantak kauu sana nak maafkan ke tak nak . kau nak kitorang yg faham apa erti sahabat , tapi kau ? ada faham ? ada ? kalau kau faham betul betul maksud sahabat tuu , memey aku tabikk dekatt kau ! , tapi ? kau aku ? sama sama jee , tak faham sahabat yg sebetulnya . kalau kau betul betul faham , takda nye kau nak ckap yg tkda gunanya kawan dengan kitorang bagai . haha, lawak siaaaa kauu . now , friendship kita dah terhapus ! dah takdaa , takdaaa ! dalam hidup aku , kau takpenah ada , takpenah wujud sekalipun dalm life aku . AKU BENCI KAU ! BENCII ! last word form me , hope kau bahagia dengan kawan yg kau agung agung kan tu , jangan penah cari aku lagi , aku dah tak perlu kan kau , masalah kau suma bawak cerita dkat new friend kau sanaa . takperlu nak betego dekat school nanti , kita dh takda pape . 0kay ? BYE !



            Kita dah takda pape now , takda takdaaaaaa ! Bubbye ;)*muahh muahh hug hug dulu sebelum pergi:*

                       sincerely ,
AIN NAZZIRA  .

OLD