SuperGirl
HATE YOU PLUS PLUS -..-
Monday, October 15, 2012 3:30 PM | 0 comments

hye ! now nak storyy pasal NURUL HAIDA BINTI MAT RASIP . kenal dia ? aku tak kenal budak ni-..- serious , aku bengang je baca kau punya blog pasal newbie FRIENDS kau tuu , hah ? siapaaa ? hasya ? shazlin ? farisha ? Rahayu ? pegi pegi . tak kisah . kau nak aku , auni , sha je yg nak kena jaga perasaan kau bagai , tp kau ? ada jaga perasaan kitorang ? ada ke doe ? mehh sini  aku nak tepek sikit apa yg kau tulis pasal kawan yg kau agungkan tuu . 

hah , besarkan pictures tuu , biar jelas ternyata sikit kan :3 . 
what ? kau ckap , kawan dengan dorang lagi berguna drpd kawan dengan kitorang ? means , selama ni kita kawan takda guna pape lah kan ? wow ! so amazing :D cantikk gila ayat kau ! kalau dh takguna kita kawan , buat apa nak terus kawan kan ? kan kau dh ckap takda gunaa :D , takperlu dah nak go on kan friends kita ni dah. terpesong ? anenenenen , omeyy jee kan ? terpesong weyh ? terpesong ? begitu katanya yg kitorang terpesong ?ayat biar cantik sikit kak :)karang kaki smpai kang;) . sakai k sakai . kitorang memang ada kutuk kutuk kau , tapi aku rasa takdalah smpai ckap kawan dengan kau takda guna , now kau yg melebih . sejahat jahat aku pun , takda smpai mcam ni , melainkan kau ;)serious weyh , kau rasa sakit hatikan bila tahu yg kitorang ada kutuk kutuk kau ? sakitkan ? mcam tu juga laa yg aku rasa sekarang . tapi kau lagi teruk aku rasa-..- kawan dengan budak yg kau agung agungkan tuu lagi best kan ? dorang kan ambil berat pasal kau , tak macam kitorang , sakai kan kan ? woi ! kalau kitorang tanya apa apa dekat kau , kau ada jawab jujur ke ? ada ? waktu kau couple dengan amin ? kau ckap yg kau fake jee , tup tup tahu yg kau couple dengan dia . eh , lupaaa . .kau kan ada kawan baru , mestilah suma benda pasal kau nak kena bg tahu kawan baru kau tuu kan , kitorang siapa jee ? ludah bagi kau jee . takda apa yg berguna punn . serious weyh , aku rasa menyesal gila nangis depan kau smpai mata lebam bagai , sebab ? sebab nak kau maafkan aku , tapi now ! aku dah tak kisah . maafkan ke takk kee , dah tak peduli . takda kau pun , aku boleh hidup lah ! tak mati pun aku kalau takda kau as friend aku . tak batak k TAK BATAK ! hope bahagia laahhh dengan kawan yg kau agung agung kan sangat tuu kan . bahagia tau ! kalau susah cari dorang , kitorang kau ignore kan jee . 

hahaha !again :D largekan auww . baru terbukti sikit :) atas tuu yg atas tuu , dia perli aku , ohmaiiii . .kerek siall kauu.apa nak cakap yg kau hot lah friendlist ramai ramai ?errghh-..- btw , fb aku now kau yg buatkan . nak balik ? AMEKKKKKKKKKK !
yg second tuu , haha . maafkan ? siapa ? kitorang ? haaa ? apaaa ? tak dengarlah ! ? kuat sikit . maafkan kitorang ? siapa ? aku ?haha , aku dah tak memerlukan maaf kau lagi :D . dah tak heran laa . yeah , memang masa ritu aku heran , now ? sudah tidakk :)lantak kauu sana nak maafkan ke tak nak . kau nak kitorang yg faham apa erti sahabat , tapi kau ? ada faham ? ada ? kalau kau faham betul betul maksud sahabat tuu , memey aku tabikk dekatt kau ! , tapi ? kau aku ? sama sama jee , tak faham sahabat yg sebetulnya . kalau kau betul betul faham , takda nye kau nak ckap yg tkda gunanya kawan dengan kitorang bagai . haha, lawak siaaaa kauu . now , friendship kita dah terhapus ! dah takdaa , takdaaa ! dalam hidup aku , kau takpenah ada , takpenah wujud sekalipun dalm life aku . AKU BENCI KAU ! BENCII ! last word form me , hope kau bahagia dengan kawan yg kau agung agung kan tu , jangan penah cari aku lagi , aku dah tak perlu kan kau , masalah kau suma bawak cerita dkat new friend kau sanaa . takperlu nak betego dekat school nanti , kita dh takda pape . 0kay ? BYE !



            Kita dah takda pape now , takda takdaaaaaa ! Bubbye ;)*muahh muahh hug hug dulu sebelum pergi:*

                       sincerely ,
AIN NAZZIRA  .

OLD
Tuesday, October 9, 2012 12:52 AM | 0 comments

always always me and always being me . person who are very happy , but sometimes easy to cry .



hai hai ! lama dah kan tak update blog ?fuhh fuhh*tiup habuk*.yang atas tu ? saja menggedik . ada masalah ? beratur depan rumah . diri saya berasa SINGLE sekarang . kenapa ? sebab rasa macam dah tak diperlukan . seriuos , aku bengang gila dengan kau , asyik aku jaa yg nak kena sabar , mengalah bagai . yg kau bila ? bila weyh ? malam ni kau tak text aku kan ?jimat kedit aku :D , tapii aku rindu kau . kenapa ? sebabnya kau tak datang sk0la , aku dah lama tak nampak muka kau . serious rindu :( then pagi tadi kau buat "HI PLEASE CALL ME BACK" dekat aku , dah selalu sangat kena mcam ni dgn dia . aku kan kaya , topup hari hari . hotak kau la !kau nak aku jee yg call kau , yg kau bila ? saving credit gila kau ! after that , aku call kau , kau cakap yg kau rindu aku . see ? kau buat laka laka dgn aku . rindu ? tahap mana rindu kau tuu ?nak tahu jugaa . fake jee kan ayat bodoh tu ? nak buat aku melting , acanntu laa . then last ayat kau tadi , i love you . ape tu ? ape tuu weyh ? see ? kau buat laka laka lagi dgn aku . nipuu jee kau kan .
please , besarkan gambar tu . see? nampak tak kebabiannya di situ ? sumpah laa , aku bengang gilaa doe ! comel jee kau update status tuu , kalau boleh nak like smpai lebam . malangnya takboleh . apa tu weyh ? tak faham lah . kenapa dgn kau ? benci aku ? taksuka aku ? menyampah dengan aku ? mintak break , easy right ? taksusahkan ? bukak mulut , cakap nak BREAK . haaa , kan senang tuu . tak susah mana pun . serious , aku takpenah couple guna "KAU AKU" first time nieh aku guna kau aku dgn kau . Tak penah weyh , TAK PERNAH ! kau tak mcam ex aku yang lain . carring pasal aku , sanggup nak buat everything untuk aku . tapi kau ? ada ? kau pernah buat apa dekat aku ? aku rasa takda . kenapa kau lain haa ? pelik -..- . aku rasa kannnnn , kau game aku :D haha . tahniah laa kann . if kalau kau betul game aku , middle FUCK to you . berambus dari hidup aku . tidak diperlukan lagi . nak scandal pun , cakap jee laa . kau kerek kerek cakap dekat aku yg kau setia bagai . begitukah cara kesetiaannya ? update status single bagai . SO FUCKING DAMN MUCHHH laaa boooo ! sakai k sakai . antara aku dengan kau , yg lebih setia aku rasa aku doe . setia kau dh tak kemana doe , pegi bawak masuk kubur dalam dalam sana .
shittttt , mencii kamu angat angat . tapi ? still sayang lagi :D laalallalalalal~~~ . maybe kau still syg ex kau lagi kan ? kay , aku paham . kau kan couple dgn dia lama , memang susah lahh nak forget kan ? sama jugaa dengan aku , aku mengaku yg aku still sayang ex aku lagi . tapi takda smpai nak update status bagai doe. serious , terlalu membazirkan tenaga aku dengan menangis , amikk tahu pasal kau , call kau , text kau , and blaa blaa blaa . bazir kredit tahu tak ? tahu kan ? kau jee yg selalu saving credit . aku tak .



terasa lengoh pulakk jari nak menaip pasal laki yg dah cenni . berubahh laa yaa . waaa dah ngantok , nak tidoo , bubbye . :*


OLD
Tuesday, September 25, 2012 11:03 PM | 0 comments

Hye !*fuhh fuhh* , tiup habuk :D now , nak cite about Nurul Haida Bt Mat Rasip . Girls yg dekatt atas niehh :D  . kay , pagi tadi aku IM dgn dye , then dye ade bg linkk dekatt aku . aku bce sumenye . kau pun ade cakap yg aku ade kutuk kau rite ?now , aku jujur . memang aku ade kutuk kau weyhh , MEMANG . cosz , aku igt selama nieh kau pun ade kutuk aku weyhh . .then , petang tadi dekat sch , aku mintakk maaf dekat kau rite ? weyh ! aku jujur mintak maaf dgn kau , jujur sesangat . .then , syafiqah ckap dekatt aku , yg kau cite everything dekatt dye . then kau ade cakap yg kau sayang aku , nia and auni gile2 . .kay,  time dye cakap mcm tuu air mata aku keluar .. aku bukannye nak menunjuk baik or ape2 , but . aku just rase menyesal yg ter amat sangat cosz dah kutuk or tuduh kau yg bukan2 . maybe bg kau , aku sje jee keluar kan air mata cosz nak mintak simpati or ape2 jee . .SUMPAH weyh ! aku rase menyesal yg teramat sangat . that's why aku takpenah stop mintak maaf dekatt kau . aku ikhlas kawan dengan kau .. SUMPAH ! DEMI ALLAH ! aku ikhlas .maybe now kau tkboleh maafkan aku kan ? yeah , aku paham sesangat . if kalau aku ade dekatt position kau , aku akan buwat benda yg sama . bukannye senang kita nak memaafkan someone yg dah kutuk kita blakang2 , lagi2 friend yg kita dah kenal lama kan ? yeah , aku paham . waktu solat asar tadi , aku tak khusyuk nak solat , sbb ape ? sebabnye , aku rase menyesal yang teramat sangat cosz dah kutuk kau  . tapi aku takde niat langsung nak kutuk kau weyh . seriously . (aku sayang kau padu padu) aku tak penah tipu dengan ayat nie weyhh . .aku sayang kau gile !mana taknye kan ? aku kenal kau dah lame weyh , dari years 2 untill form 1 nieh . dah 6 tahun . begitu jugaa dengan kau kan ? mesti kau sakit hati cosz kawan yg selama nie kau sanjung gile babi kutuk2 kau kan ? S O R R Y . sape yg tak sentapp kan kalau close friend kutuk kawan sendiri . if kalau kau nak maki aku sekalipun aku tak kesahh weyh , asalkan kau maafkan aku . tuu je . tapi aku tahu berat for you to forgive me rite ? but ! , aku ain nazzira binti kamaruzzaman , never stop said sorry to you . aku akan tunggu jee selama mana kau boleh maafkan aku . seriously , takpenah terlintas dekat otakk aku for stop to be friends . takpenah ! kau harus tahu benda tuu . .maybe kau nak stop to be friend , tapi bagi aku tidakk .


weyh ! aku nak mcam pictures dekatt atas niehh balek :( gelak sesama , if ade masalah , kita share sesama , and everything . .agak2 bile jadi balek ? maybe dah takkan berlaku untuk selamanya rite ? NURUL HAIDA BINTI MAT RASIP . thnx cosz dah pernah hadir dalam hidup aku , buwat aku gelak , lap air mata aku bile aku nnges , ambil berat pasal aku and everything . thnx weyh , thnx sesangat . i'm very  appreciate that . thnx again . AKU SAYANG KAU UNTILL DIE , aku tak tipu . aku jujur . maybe bg kau fake , but aku ikhlas cakap benda niehh . tenkiuee DARLA's .








OLD
*no tittle*
Thursday, June 21, 2012 12:35 AM | 0 comments

Hey ! kay , hari ni story aku sedih sikeeettt BAGI AKU :D . sumpah aku nak nanges blek sk0la tadi . zul , kau takde perasaan ke doe ? sumpah aku sakit hati gile ! waktu aku nak turun tangga ,  kau merajuk dgn aku KODDD rasanya , then kau naik tngge blekk , aku turun jee tngge tuu . .then bile aku dkat tepi jalan tuuu , aku nmpk kau dgn ***** turun tngge sesama  . . puffffttttt ! memey the best of the year laa kau kan . . aku kau tinggal kan sorang sorang :( , then bile lintas jalan tuu .. aku nmpk kau dh lintas dgn akk tuu dulu . .aku kau tinggalkan . .rasa nak ngges , nak jerit , nak mintak break dgn kau pun ade jugakk , tapi tak kesampaian . .then bile aku jalan dgn farah , kau dgn akk tuu jalan dekatt depan aku . .kau tahu ! ? aku pandang je kau dgn akk tuu.. aku rasa nak nnges gile worhh waktu tuu . .kau tinggalkan aku jalan sorangsorang , yang kau bukan kemain lagi jalan dgn akk tuu . .ape kau pike aku ni kucing ke weyhh , kau tinggalkan aku jalan sorangsorang  . btw , CONGRATE sebab kau dah dapat buat aku nnges dr k0l 7:15 untill 9 . tahniah tauu weyhh . .kalau boleh , kau buat dekatt aku bnyk kali tauu .. buknnye sekali jee aku penah nnges pasal kau , dah bnyk kali weyh , banyak kali gile ! , tapi aku still saba jee dgn kau . aku malas nak gado dgn kau . .that's why aku saba jee dgn kau . .
kau takpenah carring pasal aku kan ? langsong tak penah ! , sumpah aku terasa gilee laaaa ! . wktu aku demam dekatt sk0la ritu , kau lalu sebelah aku , then kau pandang aku . tapi kau buat bodoh jee , aku dh nnges gilee waktu tu . .kau lalu bole usha aku centu jee . .sentapppp ng0k aku dgn kau nie . .kenapa kan weyh , kau tak boleh nak jdy mcam ex aku ? yg carring pasal aku . kenapa weyh ? waktu aku kapel dgn luqman , aku cakap yg aku demam pun dye dah risau kan aku . then waktu aku cakap yg aku nak kne operate tu , lagi laa dye . tapi kau ? waktuu aku cakap yg aku nak kne operate tuu dekaatt kau , kau cume cakap "ouh" , terasa gilee weyhh aku . aku matimati pike yg kau akan risau kan aku ke , apeke . nie tak ! , kau cume jawab ouh jee . aku terasa gile weyhh . .kau takpenah carring dekatt aku mcamne carring luqman dekatt aku . kenapa kau takboleh nak jadi mcam luqman .. aku bukannye nak suro kau ik0t perangai luqman tuu , just aku nak perhatian jee dr kau . .tu jee . susah ke weyh ? susah ke ? aku rasa takkot . sorry kalau aku sebut nme luqman , tapi kenyataan weyhh . .aku just cakap jee . if kau buat aku sakit hati lagi weyhh , sorry ,  BREAK akan kluar dr mulot aku . sorry if aku cakap perkataan tuu . .for what aku nak kapel dgn kauu . .sedangkan kau pun langsong tak amekk port pasal aku . .PLEASE ! jgn penah cakap dekattt aku yg kau just game aku . please jangan  .. aku taknak lagi benda tuu jadi dekatt aku lagi . aku taknak . .sebabnya aku dh penah rasa kene game dgn laki . peritt weyh , peritt gileee . .please jangan. .aku hope gilee perkataan GAME takkan kluar dr mulot kauu . .aku tau kau boleh kan ? please try weyhh . .jgn penah sakitkan hati aku lagi weyhh . .please jangan . .aku tahu kau baik , kau pandai . .please ubah sikap kau . .jgn penah sakitkan hati aku lagi MUHAMMAD ZULKARNAIN BIN SOFIAN . tau tau tau :D


                                                                                          Lots Of Love
                                                                                          Ain Nazzira . 

OLD
Love You Darla's !
Saturday, June 16, 2012 3:33 PM | 0 comments


Assalamualaikum , hye ! today nak posting pasal my beloved frend untill when when . mehhhh sini nak tepek gamba dorangg sikit :*
 heeeeeeeeeeeee <3



                         First :)

Nurul Haida Binti Mat Rasip :) mat rasip muahhhhhhh ! <3 hahaha , kay , aku dgn budak nie kamchengg jugekk laa , kay . kitorang selalu gile share masalah kan kan kan ? aku dgn die gemok same jee :) . .kite kenal dr years 2 ke 3 ? aku rse 2 , tp hentahlahh . .tp kita still kawan untill form 1 nie kan kan kan ? heee :)kay kau laa orang yg selalu gile ade bile aku on fb , IM pun dgn kau jee laa , maki hamun kau . harhar ! SUMPAH best weyh ! thnx bg aku maki kau auwww :) Muahhh dahi sikit ! :*

Second :)
Hah ! ni lagi sorang . .Shania Izzaty Binti Roslan . call dye intan . aku tahu nme shania dgn intan tuu jauh beza , tp mak dye pnaggil dye intan , aku pun ikot laa sama :) . kay , minah ni sama kelas dgn aku . duduk pun sebelah sebelah kan ? sometimes aku bengang jugakk dgn dye ni . kita kenal dry years 3 kan ? still kawan untill now . kau selalu gile dengar sume benda pasal aku , kalau aku demam dkat dalam kelas tuu kau laa yg jaga aku , kau suro aku minum air laa ape laa . thnx dear :) muah kiri kanan ! :*

Third :)

Khadijah Auni binti Khairi . budak nie , kecikk jee . .klau nak sembang dgn dye smbil jalan , konform leher aku sakit :) *kidding* hahaha . .kay , budak ni dh taken woo ! kauorang jgn pandang rendah sngt laa kann . .aku kenal dgn dyte nie dri standar 6 rite ? kay still kawan smpai skunk . kau nak tinggi ? makan laa calcium . tp ! kau jgn tinggi lebih dr aku , ade paham ? harhar . budak ni pun kekadang denga jugakk masalah aku , thnx darla's :)

Fourth :)

hah ! nie Nur Atikah Binti Abdul Rahim :) . budak nie dah masok MRSM langkawi , :) dye laa peneman aku nak pegi jalan jalan petang  . well~~ rumah dekatt :) dye niee kan ! kalau gelakk , SUMPAH ! best gilee laa ! dye gelakk kuat doee , aku kekadang jadi gile sebab dye ni laa , dye yg selalu buat fun bile tengah lepakk . sumpah best frend dgn dye . aku kenal dye dr years 4 rite ? still kawan smpai skunk . gambar dekatt atas tuu , aku yg snap kan . edit edit sikit , tuu yg nmpk omey omey tuu . .harhar *bangga* . :)

Fifth :)

Hah ! nie lagi sorang . .Nur Elisa Binti Rosdi :) . rapat jugakk laa :) cutii 2 minggu masa ritu aku tak dapat jumpa kau pun kan :'( . miss kau gile doee . .dh laa kau ms0k sekolah sain sne kan . kay , menahan jee laa . .aku kenal dye dr years 5 rite ? kita kamchengg gile gile pun wktu dajah 5 tuu kan . kay , dye ni nmpk jee mcam nie , tp dye senang gile nak nnges ! tgok dye nnges . aku pun nak nnges sekali . takpe . suka duka kita kongsi bersama :) harhar . :*

Sixth :)

okay ! name : Ain Nur Zulaikha Binti Zainuri . *ejaan nama ayah kau tu , betol ke tak ? kalau salah SORRY* . kay ! aku rapat jugakk laa dgn dye ni . aku kenal dye dr dajah ........... 5 :) kan kan ? still kawan smpai skunk . dye ni kekadang gile laa jugakk . aku rapat gile dgn dye wktu dajah 6 . kay dekatt sk0la agama aku rapat dgn dye . rehat sesama , makan sesama . sumenye sama ! mandi je tak sama :) harhar ! btw  ,nme dye ain , aku pun ain . kan sme kan ? harhar !


aku sayang dorang ni tahap gaban ! enam orang hamba allah niee je yg paling aku kamchengg gile ! nak kluar pegi mnemne jee , mesti dorang ade . kita selalu share masalah sesama kan ? sharing is caring , caring is loving <3 . bahahahahha ! kay , kau amekk dorang dr aku , aku tanam korang hidop hidop . berani ? try laa . :) dialualukan . harhar . .kawan jee laa dgn dorang , aku tak halang :) . aku baik . heeeeee :) dorang dah mcam pakwe aku , family aku . tuu yg aku sayang gilee tuu . auww auwww ! kita frend forever kan ? baik kau mengaku ! sebelom aku campak kau dlam longkang . harhar !
I LOVE YOU , YOU LOVE ME , WE ARE HAPPY FAMILY . tenenenenenenenet :)
I LOVE YOU UNTILL MY LAST BREATH ! ^_^


                                                                                                         
Lot's Of Love ,
                                                                                         
Ain Nazzira 







                       




OLD
Years 1 untill Form 1 :D
Wednesday, June 13, 2012 1:56 AM | 0 comments

Hye pepps ! lama tak update kan kan ? harhar ! malas . kayy , hari nie bufday kitaa laa ! ~selamat hari jadi ain , selamat hari jadi~ . sekejap bukan lagu tu ? aku amekk part hujong nx dekat habis tuu jee :D , kay cite pasal bufday , blek sk0la nnt laa :) , now nak citee ! -..-

Years 1- ahaaha ! years 1 , budak2 . omeyy jee itee dulu . ahaah . .kay , aku jadi ketua wktu dajah 1 tuu . aha , kau hado ? tak hado , senyap ! -..- kay , tak tau nak cite ape years 1 nie . ~the end~ :D

Years 2 - WOW ! tak jadi ketua . tp jdy pengawas sekolah:D , mesti tak chaye kan ? haha . tuu laa kan , jngn pndg rendah sngtt dekatt aku . ~the end~

Years 3 - still lagi pengawas :D ~the end~
Years 4 - still pengawas lagi :D dajah 4 niee , best laa jugok ! aku satu geng dgn minah niee , haida , ika , nia . .3 org jee . wktuu nie . .auni belom hade lagii :D aku rapat jugakk dgn dorang ni , tp dajah 4 . aku selalu gado dgn minah taiko si ikaa ni . ape masalah dye pun tak tahu D: hahah . .N the first time laa aku duduk sebelah laki wktu dajah 4 tuu , kiri kanan aku laki worrhh ! aku d0k tengah2  .heeee :D . laki belah kanan aku tuu , jgn cakap laa kan . .kamching gile babi laa ! dajah 4 aku suke dye :D , nme budak tuu . .faridzuan aku ingt lagii doee nme dyee . .lahai :) ahahaha , budx kelas aku ramai minta dye ! jelly tahap gorilla aku dibuatnya kann . .~the end~

Years 5 - heeeeeee :D dh tk jdy pengawas , tarik diri . .pike bole bebas laa kann , hamekk ! penolong laahh pulakk tittle akuu , bengang ! then ketua rasyad mangkuk hayun jamban tuu . hentah knpe aku kne kerjasama dgn dye pun idakk tahuu laa kann . .harhar , haida  . nia laa bestie aku dajah 5 dulu . .aku selalu gado dgn haida niee . .ouh well~~ malas nak open story , tp dh open dh punn . .~the end~

Years 6 -tak jadi penolong dahh , ingt nak single tnpa tittle lagii , hamekk ! ade jugakk . .jadi ketua keceriaan . .layak kah ? entahh laa .. kay , budx klas aku sume gilegile . BEST gilee laa habaq hang ! aku suke kawan dgn laki dlam klas akuu , permpuan sume mcam fuck ! bajett jee , nyirapp jugakk aku kekadangg . .kayy , dajah 6 aku rapat dgn  . .syafiqah , saei , afiq , faiz , aiman . .5 orang manusia niee jee yg aku rapat , lain ? memey idakk laa nyee kann . .afiq ? dye memey the best of the year laa dekatt dalam kelass tuu ! mehh sini nak citee niee , mase dajah 6 tuu , dye buat aku nnges auww . .*lupa sebab* , then dye pujok akuu . dye nnyi ape tahh . .tak hingatt . .then bg aku bunga laa , duitt 10 sen laa . .aku nnges dekatt meja tuu smbil cover gelakk tahuu ! ahahah , bile aku nak sme kelas dgn kau blek jantan ? dr years 1 untill 6 kita sama kelas  ,cume dajah 5 jee takk sama :D tp dajah 6 sme blek kan kan ? tuu tandanya ape? ahaha , aku kawan jee laa dgn dyee :D
Form 1 - hah ! nak single tanpa tittle , hurmm . .penolong ! aku jdi penolong . .errr . .mcam nak tak nak jee akuu . mne tak nyee . .ketua kelas aku sakai jee , tu tkde mood nx buat sume kerjaa tuu . .kau jee laa yg handle sume nye kann .. PADAN ! aku rapat dgn nia , fatin , azhim , allisya , qayyum , syahmi jee dktt klas tuu , lain ? harapan laa aku nak frend . .bajet2 jee . .nyampah akuu jahhh ! kayy , qayyum niee, sometimes buat aku gelak , sometimes buat aku geram gile babi dgn dyee . .semalam kann ! hah , ni nak citee niee . .aku punye tgh syokk berceritaa dgn shania pasal paris paris ni kann , dye mcam mak jemahh sebok nak tanya ape ape . dh tuu , dye cakap . ."paris dekatt teluk batik" . hotakk kauu laa paris dekattt teluk batik . bangang ! agak2 bile kau nx bg aku congkil biji mata kau ? :D nia ! kau peneman aku dktt dlam kelass tadikaa kitaa tuu . .kita yg selalu omey omey dktt dalam kelass tuu kann . .harhar :D ~the end~

kay , cerita pendek pendek jee kann . .ahah , ado kau kesah ? kau kesah , kau punye hal laa , aku tak kesah pun .hahaha , kay nak outt . ngantukk doee . kchowww !

                                                                                     Ain Nazzira :D

OLD
Wednesday, June 6, 2012 5:25 PM | 0 comments


Hye ! sehat ? dah makan ? dah tido ? dah mandi ? harhar , bnyk tnye pulakk . .kesahh ? harhar . 0kayy , hari ni just posting pasal benda yg selalu sngt ain bace bilaa tengah hidup single . heeeeeeeeeee >.< 123 GO !

1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya apabila kita bertemu jodoh yang sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.

2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat menjadi penilai yang baik.

3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yang sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.

4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.

5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...

6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yangg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yang tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.

7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita jadi MANUSIA YANG HEBAT JIWANYA.

8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YANG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.

9. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita LEBIH MENGENALI KEHIDUPAN YANG TAK SELAMANYA KEKAL.

Wahai sahabat yang kecewa,menderita dan sengsara kerana cinta, fahamilah bahawa kehidupan kita makin sampai ke penghujungnya.

Hari esok pun kita sendiri tak pasti samada menjadi milik kita. Gapailah keredhaan ALLAH dengan melaksanakan suruhanNYA, dan meninggalkan laranganNYA..

PERCAYALAH sesungguhnya ALLAH malu untuk menolak permintaan hambaNYA yg menadah tangan meminta dengan penuh pengharapan HANYA kepadaNYA.



Benda ni lah yang akan ain baca bile tengah single . .serious , bace je benda ni . air mata ain WAJIB mengalir . then ckap dlam hati taknak kapel dah , tapi kapel jugakk . .harhar , bila clash . ain baca benda niee  . then ckap sorang sorang . .maybe "DIA" bukan orang yg the best untok ain . ayat tuu laa yang selalu ain ckap bile dah clash . .kayy , the end for the posting . .sampai sini jee laa kayy . .harhar . bye blogging >.<



                                                                                       Lots of love
                                                                                        Ain Nazzira >.<


OLD